Firma noastră a fost înființată în anul 1998 ca o întreprindere familiară cu un număr de personal redus. De-a lungul celor două decenii am dezvoltat și am evoluat foarte mult astfel încât în momentul de față lucrăm cu un număr de personal între 30-40 de persoane, cu utilaje recent dezvoltate și conform cerințelor și standardelor UE.

Activitatea principală a companiei noastre este prelucrarea, respectiv conservarea legumelor și fructelor, produse care sunt vândute sub brandul Baby Cons. Pe lângă acestea, cealaltă activitate cuprinde vânzarea en-gros și distribuirea alimentelor de bază, produselor igienice, precum și legumelor și fructelor proaspete. Alimentele da bază și condimentele ambalate de către noi au devenit cunoscute sub numele Carino.

În domeniul de conservare a legumelor și fructelor am obținut rezultate remarcabile în Transilvania, dar sunt consumate cu mare plăcere în toată țara precum și din afara țării. Avem peste 50 de produse care sunt preparate din materie primă achiziționată de la producători locali, după rețete proprii. Dintre aceste produse fac parte: murături, gemuri, compoturi, sucuri de roșii, mâncare de fasole, tocană de legume, zacuscă etc.

Datorită relației directe și personalizate cu clienții noștri am reușit să construim o bază de clienți fideli între care putem enumera nu numai parteneri revânzători, ci și numeroase instituții de stat din tot teritoriul țării.

Scopul nostru este ca produsele noastre delicioase, cu gusturi tradiționale, preparate fără conservanți și cu un raport preț-calitate bun, să ajungă la cât mai multe gospodării și instituții.