Preambul

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet baby-business.ro și condițiile de achiziţionare a produselor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet.
Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.
Titularul paginii de internet baby-business.ro și vânzătorul tuturor produselor comercializate prin intermediul paginii de internet baby-business.ro este Baby Business S.R.L., având sediul social în Odorheiu Secuiesc, Str. Budvar, nr. 58, număr de înregistrare la Registrul Comertului: J19/450/1998, CIF RO11309568.
Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.
Baby Business S.R.L. (titularul paginii de internet baby-business.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe această pagină de internet. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru Baby Business S.R.L. și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara firmei Baby Business S.R.L.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta colegii noștri care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail sau telefon.
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont Baby Business, puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Baby Business S.R.L., cu excepția următoarelor situații:

  • aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
  • aveți o datorie neplătită la Baby Business S.R.L., indiferent de metoda de plată;
  • dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în Baby Business S.R.L. Baby Business S.R.L.nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.
Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

  • urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing
  • modificând setările contului dumneavoastră Baby Business

S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal sau drepturile dumneavoastră.

Termen de valabilitate

Pasteurizăm produsele noastre Baby Cons și le oferim o garanție de 3 ani. Perioada de valabilitate a produselor noastre Carino variază, dar este indicată individual pe fiecare pachet.

Alergeni

Dintre alergeni se găsește țelină în mâncarea de fasole și în zarzavatul pentru ciorbe.