Cégünk 1998-ban alakult kis létszámú családi vállalkozásként. A több mint két évtized alatt sokat bővítettünk és fejlesztettünk, így jelenleg 30-40 közötti személyzeti létszámmal, legújabb fejlesztésű gépekkel és az Európai Uniós szabványoknak megfelelően dolgozunk.

Vállalkozásunk fő tevékenységi területe a zöldség-gyümölcs feldolgozás és konzerválás, amelynek termékeit a Baby Cons termékcsalád ernyője alatt értékesítjük. Emellett alapélelmiszerek, tisztítószerek, valamint zöldségek és gyümölcsök nagybani értékesítésével és kiszállításával is foglalkozunk. Az általunk csomagolt alapélelmiszerek, fűszerek a Carino márkanév alatt váltak széles körben ismertté.

A zöldség-gyümölcs feldolgozás terén Erdély szinten kimagasló eredményeket értünk el, de nagyon sokan előszeretettel fogyasztják termékeinket az egész országban, sőt, az országhatárokon túl is. Saját receptek, illetve hazai termelőktől származó alapanyagok felhasználásával készül a több mint 50 típusú termékünk: savanyúságok, lekvárok, befőttek, paradicsomlevek, babfőzelék, lecsó, zakuszka stb.

Közvetlenségünkkel, az ügyfélre való személyre szabott figyelemmel tudtuk kialakítani törzsvásárlói körünket, amelybe nem csupán viszonteladó partnerek, hanem az ország egész területéről származó nagyszámú közintézmény is tartozik.

Célunk, hogy finom, házias ízvilágú, tartósítószert nem tartalmazó, kiváló ár-érték arányú termékeink minél több család és intézmény asztalára eljussanak.