Áttekintés

Ez a dokumentum rögzíti a baby-business.ro weboldal használatának feltételeit és azon feltételeket, amelyekkel a baby-business.ro honlapon forgalmazott termékeket beszerezheti.
Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával egyetért és elfogadja Adatvédelmi Nyilatkozatunkat is, valamint minden más dokumentumot, amelyek itt említésre kerülnek.
A baby-business.ro weboldal tulajdonosa és minden ezen keresztül forgalmazott termék értékesítője a Baby Business K.F.T., melynek székhelye Székelyudvarhely, Budvár utca 58., cégbejegyzési szám J19/450/1998, adószám RO11309568.
Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződéi Feltételeket, mielőtt használná ezt a honlapot, illetve mielőtt elvégezne ezen bármilyen megrendelést.
A Baby Business K.F.T. (a baby-business.ro weboldal tulajdonosa) fenntartja a jogot az Általános Szerződési Feltételek bármikori megváltoztatására. Bármilyen, az Általános Szerződési Feltételek keretében történő változtatások, csak az új megrendelésekre érvényesek, amelyeket az adott változtatások közzététele után adnak le ezen a honlapon. Ezért kérjük, ellenőrizze az Általános Szerződési Feltételekre vonatkozó részt minden megrendelés előtt, mivel előfordulhat, hogy a legutóbbi látogatás óta módosítások léptek érvénybe.

Adatvédelmi irányelv

Az adatvédelem kiemelten fontos a Baby Business K.F.T. számára, és személyes adatai feldolgozásakor nyitottan és átláthatóan szeretnénk eljárni. Ezért irányelvben rögzítjük, hogy hogyan dolgozzuk fel és védjük személyes adatait.
Adatait soha nem adjuk tovább, értékesítjük vagy cseréljük el marketingcélokból a Baby Business K.F.T.-n  kívül álló külső felekkel.

Melyek az Ön jogai?

Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Forduljon a munkatársainkhoz, és személyes adatait elküldjük e-mailben, vagy közöljük telefonon.
Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát. Ha rendelkezik Baby Business fiókkal, személyes adatait szerkesztheti a fiók oldalai alatt is.
Jogában áll bármikor bármely, a Baby Business K.F.T.  által feldolgozott személyes adatainak törléséhez, kivéve a következő szituációkat:

  • nyitott megrendelése van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk
  • rendezetlen tartozása van a Baby Business K.F.T.  felé, a fizetési módtól függetlenül
  • ha bármilyen terméket vásárolt, a tranzakcióhoz köthető személyes adatait könyvelési célokból megtartjuk

Joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, amely a Baby Business K.F.T. jogos érdeke szerint történik. A Baby Business K.F.T. nem folytatja személyes adatainak feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekünket bizonyítani tudjuk, amely felülírja az Ön érdekeltségét és jogait, vagy jogi kárigény következtében.
Joga van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben, beleértve a direkt marketing céljából készített profilelemzést.
A direkt marketingről a következő módokon mondhat le:

  • követi az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben
  • szerkeszti a Baby Business fiókja beállításait

Előfordulhat, hogy frissítenünk kell az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az Adatvédelmi nyilatkozat legújabb verzióját bármikor elérheti a weboldalunkon. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk jelentős változásait, például a személyes adatok feldolgozásának okait vagy az Ön jogait érintő kérdésekben, mindig kommunikáljuk.

Szavatosság

Baby Cons termékeinket pasztörizáljuk, és 3 év szavatossági időt adunk rájuk. A Carino termékeink szavatossági ideje változó, de mindegyik csomagoláson egyenként fel van tüntetve.

Allergének

Az allergének közül zellert tartalmaz a babfőzelék és a leveszöldség.